Taikuriaiheiset pelit

Taikuuden ja taikureiden maailma kiehtoo monia mystisyydellään. Toiset yrittävät arvailla, kuinka temput tehdään, kun taas toiset tyytyvät ihastelemaan temppujen ihmeellisyyttä. Temppujen opettelun ja taikureiden esityksien lisäksi taikuuteen voi törmätä myös erilaisissa peleissä.

Useimmat näistä peleistä löytyvät netistä erilaisilta pelisivustoilta, esimerkiksi Iltasanomien Pelikone.fi-sivustolla on monia hauskoja vaihtoehtoja.

The Magician

The Magician -pelissä pääset oppimaan erilaisia taikatemppuja. Pelissä näet ensin, kuinka taikuri tekee taikatempun ja pääset sitten hiirellä klikkailemalla toistamaan tempun. Kun itse teet temppua, samalla paljastuu, mikä on tempun jujuna. Suorita esimerkiksi klassikkotemput leijuva nainen ja ilmestyvä kyyhky.

The Great Indian Magician

The Great Indian Magician -peli vaikuttaa samanlaiselta kuin The Magician, mutta itse asiassa kyseessä on täysin toisenlainen peli. The Great Indian Magician -pelissä sinun tehtäväsi on näppäimien avulla suorittaa erilaisia tehtäviä taikurin roolissa, kuten esimerkiksi köyden kasvatusta korista soittamalla huilua. Lyhyet ja nopeat temput ovat hauskoja, mutta varo ettet näpytä näppäimistöäsi rikki.

The Great Magician’s Curse

The Great Magician’s Curse -peli poikkeaa kahdesta edellisestä huomattavasti. Kyseessä on tasohyppelypeli, jossa eriväriset hahmot liikkuvat samanaikaisesti. Tavoitteena on kerätä pelikortit, avata ovi ja päästä oven luokse yhdellä hahmoista. Jujuna on, että eri paikoissa aloittavat taikurit liikkuvat yhtä aikaa samalla tavalla joka paikassa, joten pelaajan on oltava varovainen, etteivät kaikki taikurit ehdi kuolla pelissä ennen ovelle pääsyä.