Sami Hedberg

Sami Hedberg on viimeaikojen ehkä yksi tunnetuimmista ja suosituimmista suomalaisista stand-up koomikoista. Hän nousi ihmisten tietoisuuteen voittaessaan Sub TV:n Get Up, Stand Up -kilpailun vuonna 2005. Hedbergin keikkakalenteri näyttää erittäin täydeltä, mikä osoittaa miehen menestymisen Suomessa. Hän on myös esiintynyt TV-ohjelmissa, toiminut ääninäyttelijänä Bolt-nimisessä lastenelokuvassa, ja juontanut viihdeohjelma Lauantaiprojektin ensimmäisen tuotantokauden koomikkotoverin, Joonas Kortemäen, kanssa. Kaiken edellä mainitun lisäksi Hedberg juonsi vuoden 2011 Emma-gaalan (Kortemäen kanssa), osallistui vuoden 2013 Tanssii Tähtien Kanssa -kilpailuun ja toimii The Voice -radiokanavan aamuohjelman juontajana.

Hedbergin huumori on kevytmielistä (Ricky Gervaisin kaltaisten koomikoiden huumoriin verraten) ja sopii monenikäiselle katsojalle. Hän hyödyntää taitavasti eri ääniä ja imitoi ääniefektejä keikoillaan. Yleisesti ottaen, vitsit keskittyvät tietynlaisiin ihmisiin, joita Sami tapaa arkielämässään.

Samin seuraava kiertue alkaa kiertueaikataulun mukaan syyskuussa, nimellä Kokovartalo Mies 3. Kiertue on koomikon nettisivujen mukaan “täynnä ilmiömäisiä hetkiä, pullukan täyteläistä vartaloa, sulosointuja kitaran kera ja tietysti tunnetta täynnä olevaa huumoria!”

Eikä huolta, mikäli et malta odottaa syyskuuhun; Hedberg heittää keikkaa keikan jälkeen, lähinnä Etelä-Suomessa tällä hetkellä. Hänen nettisivuiltaan löytyy tarkempaa tietoa tulevista tapahtumista ja keikoista. Hedberg on yksinkertaisesti ilmaistuna hauska ja rahan väärti, mikäli vatsalihasten treenaus nauramalla kuuluu kunto-ohjelmaasi!