Penn & Teller

Penn Jillete sekä Raymond Teller muodostavat yhdessä yhdysvaltalaisen Penn & Teller illusionisti ja viihdyttäjäkaksikon. He ovat viihdyttäneet yleisöä taikatempuin ja komediamaisin ottein aina viisikymmentäluvun lopulta lähtien. Kaksikko on esiintynyt lukemattomissa lava- ja televisio-ohjelmissa. Esiintyessään tavallisesti vain Penn puhuu ja juontaa esiintymistä, kun taas Teller kommunikoi vain elekieltä käyttäen.

Penn ja Teller tapasivat toisensa vuonna 1975. He aloittivat esiintymisen yhdessä kolmannen jäsenen, Chrisimerin, kanssa. Kuusi vuotta myöhemmin Chrisimer kuitenkin lopetti työskentelyn viihdealalla ja jätti näin Pennin ja Tellerin työskentelemään kaksikkona. 1980- ja 1990-luvuilla Penn & Teller tekivät lukuisia esiintymisiä televisiossa sekä Broadwaylla.

Vuodesta 2001 lähtien Penn & Teller ovat esiintyneet omassa sarjassaan nimeltä Penn & Teller: Bullshit!. Kyseisessä sarjassa kaksikko kuitenkin jättävät taikatemput vain pieneen osaan ja keskittyvät enemmän skeptiseen miettimiseen erilaisia taikauskoisia huijauksia ja oppeja kohtaan. Hyviä esimerkkejä sarjan aiheista ovat muun muassa teholaihdutustuotteet, Feng Shui, astrologia ja maailmanlopun kultit.

Vuonna 2013 Penn & Teller saivat kunniakseen ottaa vastaan oman tähtensä Hollywood Walk of Famella heidän 35 vuotta kestäneen viihdyttäjäuransa ansiosta. Vaikka kumpikin mies on jo yli kuudenkymmenen vuoden ikäinen, he jatkavat edelleen kaksikkona niin esiintymislavoilla kuin televisiossakin. Eikä loppua ole vielä näkyvissä.