Aloittelevan taikurin kirjat

Lukeminen ja kirjojen selaaminen on erittäin tärkeää aloittaessa harrastamaan taikomista. On olemassa monia DVD-julkaisuja, jotka opettavat erilaisia taikatemppuja ja silmänkääntötemppuja, mutta kirjoista löytyy kovasti sellaista tietoa, mitä ei välttämättä television kautta ymmärrä ja opi. Lisäksi kirjojen kautta oppiessa täytyy käyttää enemmän omaa mielikuvitustaan, jolloin tempun teko ei ole täysin kopioitu vaan siihen pystyy lisäämään enemmän omaa tyyliään.

Darwin Ortiz on kirjoittanut muutamia kirjoja taikuruudesta, taikatempuista ja illuusioista. Strong Magic –kirja kertoo lukijalleen kuinka saa parhaiten irti kaiken ostamistaan taikatemppuvälineistä. Toinen Darwing Ortizin kirja nimeltä Designing Miracles taas opettaa tärkeitä osia tempuista ja niiden rutiineista. Sen lukemalla saattaa oppia kuinka tehdä omista tempuista mahdollisimman jännittävän oloisia ja näköisiä katsojien silmissä.

Pete McCabe on kirjoittanut kirjan nimeltä Scripting Magic. Kyseinen kirja on ehdoton jokaiselle aloittelevalle taikurille. Kirja opettaa lukijaa kuinka suunnitella ja käsikirjoittaa omat taikatemppunsa. Lisäksi kirjasta löytyy yli 50 jo valmista rutiinia, jotka voi harjoitella lävitse ja kenties käyttää niitä esiintyessään itse, jos ei näe vaivaa kirjoittaakseen omat temppunsa ja rutiininsa.

Kolmas erittäin hyvä kirjailija on nimeltään Derren Brown, joka on kirjoittanut kirjan Absolute Magic. Kirjassa analysoidaan, kuinka taikuudesta saa tehtyä mahdollisimman uskottavaa. Kirjan avulla oppii tiedostamaan mitä itse tekee väärin ja mitä kaikkea taikuuden avulla todella voikaan tehdä.